Voeding en leefstijl

Voeding is bepalend voor hoe je lichaam het beste gezond kan zijn en blijven. Je ben wat je eet zegt men wel eens. Voeding bevordert, als je de voeding tot je neemt die bij jouw maag- en darmstelsel past, het zelf herstellend vermogen van je lichaam. Wil je dat ervaren? Mail, bel of app me, dan maken we even kennis en ontvang je een vragenlijst.

Voorafgaand aan ons intakegesprek vul je de vragenlijst zo compleet mogelijk in. De vragenlijst mail je mij. Aan de hand van jouw antwoorden stel ik een behandelplan op.  Twee weken voor onze afspraak in de praktijk houd je bij wat je eet en drinkt en op welk moment van de dag. We bespreken jouw antwoorden, het overzicht van je eten en drinken en het behandelplan. Wat zijn jouw verwachtingen  en wat is voor jou haalbaar. Eventueel passen we het behandelplan aan. We bespreken op welke termijn effect te verwachten is en welke eventuele bijwerkingen zich voor kunnen doen. Naast de adviezen voor jouw voeding en leefstijl krijg  je advies voor het gebruik van supplementen. We komen zo samen tot een behandelplan dat geheel afgestemd is op jouw lichaam en mogelijkheden.

Na 3 weken hebben we een telefonische afspraak. We bespreken je ervaringen en kun je eventuele vragen stellen. Na 6 weken is de afspraak op de praktijk. We evalueren het behandelplan en indien nodig stellen we het plan bij. 

Tussentijds kun je altijd je vragen neerleggen middels een telefonisch gesprek, app contact of via de mail.

Bel voor een oriënterend, kosteloos, gesprek: 0655791955

Facebook