Schrijf hier je ervaring!

Ben je niet tevreden, bespreek het met me!


Meer dan verwacht

Rated 5,0 out of 5
20 september 2023

Ik heb al heel lang ME en kan me dankzij een goede arts redelijk handhaven. Wel totaal arbeidsongeschikt.

Zoekende naar tóch een beetje meer energie kwam ik bij Yvon terecht. Ik wist niets van Shakra of reiky. Wilde het ervaren.

Al snel had ik dat beetje extra energie!!!!!!! Heel bijzonder.

Helemaal overdonderd op een positieve manier.

Écht een aanrader .

Pauline

Rustgevend en verwarmend!

Rated 5,0 out of 5
13 juli 2023

Ik kwam tijdens de behandeling helemaal tot rust en voelde me verwarmd, van binnen en buiten. Zalig!!

Sabine

heerlijke rustgevende behandeling

Rated 5,0 out of 5
17 mei 2023

Vorige maand heb ik een aura chakra behandeling bij Yvon laten doen. Ik had hier totaal geen ervaring mee dus ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling ben ik in slaap gevallen terwijl de afspraak rond 13.00 uur in de middag was. Het was een zeeeeer rustgevende behandeling kan ik wel zeggen want dit gebeurt mij normaal gesproken niet zo snel en zeker niet op dit tijdstip! Yvon is een hele prettige bescheiden persoonlijkheid die je snel op je gemak stelt. Het was al met al een hele prettige behandeling met veel aandacht voor de klant! Dank je wel Yvon!

Claire

Totale rust

Rated 5,0 out of 5
2 juni 2021

Ik heb bij Yvon een aura healing gedaan. Prettige dame in een prettige praktijkruimte. Ik kwam tijdens de behandeling in een weldadige rust,die nog zeker een week stand heeft gehouden, ondanks een heftige blessure die ik had. Ik ben zeer over haar wek te spreken, en wil haar daarom van harte bij je aanbevelen.

Dank Yvon.

Rob ter Keurs

Bijzondere ervaring

Rated 4,0 out of 5
28 maart 2021

Het was mijn eerste keer dat ik zo’n behandeling ( Reiki en Chakra ) heb gehad. Ik heb het ervaren als ontspannen en rustgevend . In eerste instantie dacht ik: wat merk ik nou eigenlijk, maar al snel bleek er meer energie vrij te komen en voelde ik mij goed. Ook goede adviezen gekregen over hoe ik meer aan mezelf moet denken en werken. Yvon kan alles goed uitleggen en overbrengen.

Janny Maaswinkel

Facebook