Schrijf hier je ervaring!

Ben je niet tevreden, bespreek het met me!


heerlijke rustgevende behandeling

Rated 5 out of 5
17 mei 2023

Vorige maand heb ik een aura chakra behandeling bij Yvon laten doen. Ik had hier totaal geen ervaring mee dus ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling ben ik in slaap gevallen terwijl de afspraak rond 13.00 uur in de middag was. Het was een zeeeeer rustgevende behandeling kan ik wel zeggen want dit gebeurt mij normaal gesproken niet zo snel en zeker niet op dit tijdstip! Yvon is een hele prettige bescheiden persoonlijkheid die je snel op je gemak stelt. Het was al met al een hele prettige behandeling met veel aandacht voor de klant! Dank je wel Yvon!

Claire

Totale rust

Rated 5 out of 5
2 juni 2021

Ik heb bij Yvon een aura healing gedaan. Prettige dame in een prettige praktijkruimte. Ik kwam tijdens de behandeling in een weldadige rust,die nog zeker een week stand heeft gehouden, ondanks een heftige blessure die ik had. Ik ben zeer over haar wek te spreken, en wil haar daarom van harte bij je aanbevelen.

Dank Yvon.

Rob ter Keurs

Bijzondere ervaring

Rated 4 out of 5
28 maart 2021

Het was mijn eerste keer dat ik zo’n behandeling ( Reiki en Chakra ) heb gehad. Ik heb het ervaren als ontspannen en rustgevend . In eerste instantie dacht ik: wat merk ik nou eigenlijk, maar al snel bleek er meer energie vrij te komen en voelde ik mij goed. Ook goede adviezen gekregen over hoe ik meer aan mezelf moet denken en werken. Yvon kan alles goed uitleggen en overbrengen.

Janny Maaswinkel

Een aanrader voor ieder die wat met zijn of haar voeding wil doen.

Rated 5 out of 5
9 december 2020

Als diabeet ben ik bij Yvon terecht gekomen om “iets” met mijn voeding te doen. Nadat ik gedurende een maand mijn eetpatroon heb bijgehouden, ben ik op consult gegaan bij Yvon. Veel goede, waardevolle adviezen ontvangen. Ik eet alleen nog maar vers, minder vlees bijna geen zuivel. Veel fruit en vezels. Ik ben nog niet van de medicijnen af maar het gaat beter als daarvoor. Kortom een aanrader……

Guus Moerkamp

Fantatisch

Rated 4 out of 5
30 november 2020

De afspraken bij Yvon geven steeds weer nieuwe energie. Het zijn rustpunten in het leven die aanzetten tot denken en vooral weer energie geven voor de toekomst. Door (ook) mijn eetgewoonten aan te passen vind ik nieuwe energie en balans in mijn dagelijks drukke bestaan.

De behandelingen als geheel komen mijn lichaam en geest ten goede.

Henri

Facebook